Има безброй аксесоари, които правят така, че всяко момиче да бъде

...
Има безброй аксесоари, които правят така, че всяко момиче да бъде
Коментари Харесай

Красив цвят на косата без фризьор? Вече е възможно!

Има безчет аксесоари, които вършат по този начин, че всяко момиче да бъде ослепително, и то без старания. Но най-ценният аксесоар, който изисква наистина специални грижи е косата. Обикновено точно тя първа притегля погледите. Ето за какво всяка дълго чакана или спонтанна смяна във визията стартира от нея. А какъв по-приятен метод за ободряване от промяната на цвета?

Тогава идват и хилядите алтернативи: дали забързаното всекидневие ще ни разреши да посетим обичания фризьорски салон, или ще би трябвало сами да боядисаме косата си? А дали в случай че изберем комфорта на дома, ще реализираме същите впечатляващи резултати, на които се радваме поради професионализма на фризьора, особено когато качеството е водещо при сътворяването на новата ни визия? Е, това е допустимо. Тайната е в боята.  



Тя е тази, поради която към този момент можем да реализираме мечтания цвят и вкъщи. За задачата е належащо доста малко: качествена багра за коса като Garnier Olia,  забрадка, гребен и купичка. Питате се за какво тъкмо Olia ли? Защото с нея ще имаме витална и здрава коса с кондензиран, траен цвят, а формулата й е обогатена с растителни масла и витамин Е. И не на последно място всички бои на Garnier  са основани по този начин, че да не замърсяват природата след приложимост.

Като за начало е належащо да смесим оксиданта и крем боята в купичка по този начин, че да се получи хомогенна примес. После нанасяме върху косата си благодарение на гребен и остава само да изчакаме цветовете да се покажат в цялостното си зарево. Препоръчително е сместа да бъде нанесена върху суха и мръсна коса. 

Тук е моментът да споделя, че аз също държа на своята визия и в избрани моменти си разрешавам дръзки опити с косата. Това се случи и преди броени дни, когато към момента се чудех с какво бих желал да разнообразя стила си през летните месеци, само че се съмнявах в качествата на продукта, за който трябваше да пиша. Скептичността ми към широкорекламиран и наличен за всеобщите консуматори козметичен артикул отстъпи място на цялостното задоволство, когато самичък се убедих в простотата и успеваемостта на боите Garnier .

Минути откакто отмих боята и стилизирах прическата си, останах впечатлен от новите си тъмноруси кичури, чийто кондензиран и дълготраен цвят все още гладко се прелива с естествените нюанси на косата ми. Учудваща за мен бе и неналичието на провали като трошливост. Вероятно новата ми визия, подкрепена от боите Olia , ще продължи да ме съпътства чак до есента, без да настъпи основна смяна. Да, кичурите ми са витални даже след уморителен развой като боядисването. А за какво и вие не поглезите признака на вашата хубост с тънък артикул от комфорта на дома?

 

С поддръжката на Garnier Olia
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР